A REVIEW OF BOOKING Κυπαρισσία

A Review Of Booking Κυπαρισσία

A Review Of Booking Κυπαρισσία

Blog Article

Το Λαογραφικό Μουσείο: Βρίσκεται στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας και στεγάζεται στο αναπαλαιωμένο κτίριο του Επαρχείου, όπου έζησε σαν έπαρχος ο Χρηστάκης Παλαμάς, αδερφός του εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά.

Οι βίλες είναι ιδανικές για οικογένειες, γκρουπ ή ζευγάρια που απολαμβάνουν την πολυτέλεια και την ανεξαρτησία στα ταξίδια τους. Ζήστε σε ένα ευρύχωρο, ιδιωτικό, πλήρως επιπλωμένο, αυτόνομο κατάλυμα, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να μαγειρεύουν, να ξεκουράζονται και να εξερευνούν την περιοχή με τους δικούς τους ρυθμούς.

Στοιχεία αναζήτησης: Ενοικιαζόμενα Δωμάτια , Κυπαρισσία

Στοιχεία αναζήτησης: Ενοικιαζόμενα Δωμάτια , Μεσσηνίας

Οι πολιτικές ακύρωσης και προπληρωμής διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του καταλύματος.

Ποιες επιλογές διαμερισμάτων στην Κυπαρισσία είναι καλές για οικογένειες;

Δημοφιλές σε επισκέπτες που κάνουν κράτηση για βίλα στην Κυπαρισσία

Και στο τέλος, ένα σχόλιο Μετά το ταξίδι τους, οι πελάτες μας σχολιάζουν τη διαμονή τους.

Ενα υπέροχο διαμέρισμα (μεζονέτα) πλήρως read more επιπλωμένο με χωριστό δωμάτιο , δίπλα στο Πανεπιστήμιο και πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης.

Κάντε αναζήτηση, φιλτράρετε και σχεδιάστε ολόκληρο το ταξίδι σας

Στοιχεία αναζήτησης: Ενοικιαζόμενα Δωμάτια , Κυπαρισσία

Αθήνα Θεσσαλονίκη Πάτρα Λάρισα Ηράκλειο Ιωάννινα Περιστέρι Καβάλα Τρίπολη Καλλιθέα Σέρρες Ρόδος Πειραιάς Κέρκυρα Χανιά Καλαμάτα περισσότερα >> ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα καταλύματα κοντά σε δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος σε Κυπαρισσία

Το Κάστρο της Αρκαδιάς: Στην Κυπαρισσία, πάνω από τον παραδοσιακό οικισμό της Παλιάς Πόλης, δεσπόζει το επιβλητικό κάστρο της Αρκαδιάς, το οποίο αποτελεί το κόσμημα της πόλης. Λόγω της θέσης του ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μία μαγευτική θέα σε όλη τη γύρω περιοχή. Σύμφωνα με τους μελετητές, το κάστρο αποτελεί φραγκικό κτίσμα. Ωστόσο, στο ρου της ιστορίας, το κάστρο πέρασε στα χέρια διάφορων λαών. Το κάστρο ανοικοδομήθηκε από τους Φράγκους, ανασκευάστηκε από τους Βυζαντινούς και αργότερα επεκτάθηκε από τους Τούρκους και τους Ενετούς.

Report this page